WPCVideo
8fbb90994426f6c957c35a4f320336d2
A.H.P_3_of_15
HomeOwnersHdBg
WF5001
15067
previous arrow
next arrow

WPC burkolatok Lerakása

 

Kollégáim mind több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezért is garantálom önnek a 100% -os elégedettséget.
Miután kellőképpen elsajátítottuk a WPC burkolatok telepítésének minden fortélyát, garanciával vállaljuk teraszok vagy a medencék körüli területek WPC vagy műfű burkolását, valamint WPC kerítések telepítését!
A kivitelezési munkákat állandó kollégáimmal végezzük akik szakmailag tökéletesen tudják a dolgukat , így tudjuk önnek biztosítani a MINŐSÉGI kivitelezést.
Néhány példa azokból a dolgokból, amit nálunk biztosan nem fog megtapasztalni:
 
– folyamatosan más emberek megfordulása a munkavégzés során
– délben megérkezés és 2 óra múlva eltűnés
– kétes alakok alkalmazása

FONTOS TUDNI A WPC-ről

 

A méltán egyre népszerűbb WPC burkolatok számos előnye mellett talán a legfontosabb, hogy teljesen gondozásmentesek és rendkívül tartósak lehetnek, de csak abban az esetben, ha megfelelő módon és kellő szakértelemmel telepítik őket! Egy roszzul kivitelezett telepítés korrigálása sokkal nagyobb költség utólag, mint azonnal szakembert megbízni a feladattal. Így a felesleges bosszuságon felül megússza az újbóli anyagköltséget, ráfordított időt, utánajárást.  

100% Garancia

 

Garanciánk az összes általunk végzett munkafolyamatunkra kiterjed, amelyet a munka átadásakor egy egyedi névre szóló garancialevéllel igazolunk, hogy a bizalom valóban 100%-os legyen! Amennyiben minket bíz meg a kivitelezéssel nem kell tartania a váratlan meglepetésektől vagy rejtett hibáktól. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is  elégedett ügyfélként fog bennünket ajánlani ismerőseinek!

Ingyenes felmérés

 

Kollégánk a helyszíni felmérés alkalmával tájékoztatja Önt a WPC burkolatok telepítésének lehetőségeiről, várható időtartamáról és felmerülő költségeiről.  Amennyiben a telefonos egyeztetés alkalmával jelzi számunkra munkatársunk mintát is tud mutatni önnek az általunk felhasznált jó minőségű WPC burkolatok palettájából, melyek biztosan a legjobb minőséget és ár – érték arányt képviselik. 

Wpc Kerítések építése

 

Kerítés tervezés vagy felújítás előtt áll? Mielőtt nekiállna kerítése festésének lépjen velünk kapcsolatba és a festék árát inkább költse wpc kerítése kiépítésére. A gondozásmentes kerítéslécek tagadhatatlanul esztétikusak, változatos színvilágúak és egyben modern hatásúak is. Kell ennél több?

Tavaszi időpontfoglalás. Felmérés 2 napon belül !

EMAIL:

info@wpclerakas.hu

TELEPHELY:

2310. Szigetszentmiklós Csepeli út 19.

Hétfő - Péntek   8:30 - 16:00

  +36 30 736 64 64

(Shell benzinkút mellett)